Anticariatul Agora cumpără cărți

Te intrebi cine cumpara carti? Ai carti de vanzare?
Le cumparam noi!
SUNĂ-NE!

Trimite-ne email la adresa iondaraban79@yahoo.com cu lista titlurilor de carti pe care vrei sa le vinzi si noi le vom cumpara.

Singurul principiu pe care se bazeaza functionarea unui anticariat este vanzarea de carte veche, de la detinatorul original catre cei care isi doresc respectiva carte care nu se mai gaseste in librarii. Pe acest lucru se bazeaza si anticariatul Agora, a carui activitate principala este cea de achizitie de carte veche, pe care apoi sa o punem spre vanzare in anticariatul nostru online.

Biblioteca ta este plina si iti este greu sa faci loc cartilor noi? Te-ai gandit ca o solutie poate fi sa vinzi o parte din cartile pe care deja le-ai citit? Daca ti-ai pus problema "cine cumpara carti vechi", Anticariatul Agora te poate ajuta, una din activitatile noastre principale fiind achizitia de carti vechi.

Cine cumpara carti second hand

Cumparam carte second hand pentru anticariatul Agora evaluand, de fiecare data, colectiile de carte veche sau editiile de carte rara la pretul lor corect.  Anticariat Agora cumpara carti second hand in cazul in care clientii nostri doresc lichidarea bibliotecii si a colectiilor de carte veche pe care le detin.

Avem o experienta foarte vasta in ceea ce priveste evaluarea cartilor de anticariat si lichidarea stocurilor de carti vechi, iar faptul ca clientii ne devin fideli atunci cand vine vorba de vanzare de carte veche este cartea noastra de vizita.

Vanzare carti

De ce sa nu creezi un "circuit" al cartilor in biblioteca ta? Banii pe care ii poti obtine din vanzarea de carti ii poti investi mai departe in carti noi. Astfel placerea cititului poate sa nu mai fie si un efort financiar.

Odata ce ai terminat de citit o carte, ii vei gasi un loc in biblioteca ta si cel mai probabil nu o vei mai deschide. Dar prin vanzarea de carti vechi, poti face loc in biblioteca noilor carti achizitionate, iar alti iubitori de lectura ca si tine vor profita de cartile tale vechi in anticariatul Agora.

Acest lucru ti se poate intampla cu multe din colectiile pe care le acumulezi, cine nu ar avea de vanzare manuale scolare pe care le-a folosit pe parcursul scolii si care acum nu ii mai sunt utile? De cartile vechi din biblioteca ta se poate bucura un copil chiar in prima lui zi de scoala.

Lichidarea stocurilor de carti vechi

Atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu in locuinta, sau pur si simplu simti nevoia de o schimbare si biblioteca ocupa prea mult spatiu, poate ca este timpul pentru o reorganizare. Daca ai mai multe volume ale aceleasi carti in colectie, sau serii complete ale unui autor, si doresti sa le vinzi, Anticariat Agora este la un telefon distanta!

Da-ne detalii legate de numarul cartilor pe care doresti sa le vinzi, edituri, autori si titluri, si noi iti vom face oferta de pret corecta.

Vanzare colectie de carti vechi

Daca ai o colectie deosebita de carti vechi pe care doresti sa o vinzi, poti fi sigur ca noi, la Anticariat Agora, ii vom aprecia valoarea in mod corect. Si stim foarte bine ca vanzarea cartilor vechi nu inseamna ca nu le apreciezi, ci din contra, ca vrei ca si altii sa experimenteze aceeasi placere pe care ai simtit-o si tu atunci cand ai citit acele carti.

La anticariatul online Agora suntem interesati de colectiile de carte raracumparam carti din categoria de bibliofilie, editii princeps si mici bijuterii pe care le poti avea in biblioteca si poate nici nu stii.

Evaluarea cartilor de anticariat este unul din lucrurile cu care ne ocupam zilnic si in care avem o experienta vasta.

Donare carti / Lichidare biblioteca / Carte veche

V-ati gandit vreodata ca puteti dona cartile care nu va mai sunt necesare si sa va eliberati spatiul din biblioteca? AnticariatAgora.ro accepta donatii de carti din toate domeniile.

Lichidarea unei biblioteci inseamna pentru dumneavoastra depunerea unui efort prea mare, si nici nu dispuneti de timp? Puteti apela la Anticariat Agora cu incredere, noi ne putem ocupa de golirea bibliotecii, si cartile isi vor gasi un loc pe rafturile anticariatului nostru.


Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.