Termeni și condiții de utilizare

Adaugati reperele in cos si completati tabele cu datele de livrare. Dupa care apasati butonul  Trimite comanda .

Pentru transportul prin Posta Romana se percepe o taxa de 10.00 lei ce se va adauga la costul total al rambursului.

Costul transportului prin curier rapid este de 20 lei. 

Pentru o comanda mai mare de 120 lei transportul este gratuit, prin POSTA ROMANA chiar daca in formular nu se specifica acest lucru . Comanda minima pentru curier rapid este de 15 lei.

Pentru comenzi in Iasi NU SE PERCEP TAXE. Pentru alte detalii 0752004929 sau 0753030909.

Va multumim!

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". 

Notificarea scrisa va fi semnata si datata. Aceasta notificare va fi trimisa la adresa expeditorului mentionata in factura fiscala care a insotit produsele.

Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele intacte, nedeteriorate in vreun fel precum si toate documentele care au insotit coletul.

Pentru orice desigilare a produselor, se va considera acceptarea de catre a client a produselor in cauza, iar returnarea produselor nu va mai fi posibila. Toate costurile cu transportul si returul coletului vor fi suportate in intregime de catre client.


Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.